Friday

Fri dag? Njae... Effektivitet är mitt nya slagord, eller min tenta-grupps kanske. Nu förstår jag äntligen normgivningen och hela kap 8 i RF. Jag förstår Betty när hon sa att allt kommer att trilla ner under tentaplugget. Det känns så otroligt skönt!

Jag slapp hålla föredrag idag, men seminariet var så otroligt onödigt att vara på. Jag hade lika gärna kunnat plugga hemma istället. Sedan cyklade jag till Malin och vi gick igenom gamla seminarier från 13 till efter 19 någon gång förutom en liten stunds glöggpaus med pepparkakor. Frida och Isabelle åkte hem, men jag, Anna och Malin gick och köpte pizza och godis och bänkade oss framför Idol. Hur mysigt som helst och vi har fått oss en hel del skratt. Väldigt avslappnad kväll efter hel dag med intensivt pluggande.

Nu ska jag hoppa i säng och kliva upp tidigt imorgon och städa. Dagen är fullproppad med en massa saker som jag både vill och måste hinna med. Min lägenhet ser ut som ett kaos just nu för hur pedantisk jag än har blivit så är sista prioritet om hur rent och städat jag har här hemma, men jag måste städa innan söndag eftersom vi då ska ses här hemma hos mig kl 9 och plugga.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0