Bästa helgen

Nu har jag verkligen varit med om bästa helgen på länge.

I fredags kväll tog jag och Micka och packade bilen full med grejer och körde upp till Forsmark. Där parkerade vi och blev hämtade på skoter och åkte ut till Gainakojan. Varken ström eller vatten fanns det där, men jag stormtrivdes ändå. Den enda elektriciteten som fanns var CD-spelaren som gick på batteri. Den första cidern öppnades och sedan var kvällen fulländad.

Det var tänkt att jag och Micka skulle åka upp till Tärna och ha "släktträff". Först hälsa på mina kusiner i backen för det var ju Ingemartrofén och sedan hälsa på Mickas lillkusin i Norra Fjällnäs. Men ingen av oss var direkt körklar, så vi stannade hemma istället. Åkte tillbaka till Forsmark och mysade på renskinn i solen tills pojkarna kom och hämtade oss. Då for vi och åkte skoter en sväng och lyssnade på Tracks och P3 Star. Riktigt trevligt att bara åka skoter och lyssna på radio samtidigt. Det var livet! Pojkarna körde fast ett antal gånger och vi fick mest promenera ute i ingenstans i skogen så att vi skulle ta oss någonstans. Men kul var de. Sedan åkte vi tillbaka till kojan och värmde på lite Bullens Pilsnerkorv som förövrigt är det enda vi har levt på i helgen. Och lite Pringels. Och alkohol så klart. Sedan var det intag av alkohol igen som gällde och det var verkligen hur skönt som helst.

Idag hade vi ingen större lust att kliva upp. Helst hade jag stannat där en vecka till. Så skönt att bara vara där och tänka på inget annat än sig själv. Men vi körde till Tärna för skotrarna behövde nya remmar. Sedan körde pojkarna skoter en sväng och jag och Micka lyssnade på gomusik och spelade kort. Och bara njöt av den lilla stunden som var kvar.

Det var lätt bästa helgen på länge.. Jag vill tillbaka till ingen elektricitet och inget rinnande vatten. Det var ju nästan som underbart. Om man bortser från den döda musen som låg i en av sängarna och mården som bor i taket.

Underbart!

Bjussar på lite bilder...



Kommentarer
Postat av: Mor

Så mysigt!!! Men var är "pojkarna"???

2008-04-13 @ 23:59:47
Postat av: Hanna

Det är lät ju hur mysigt som helst! tänk vad så lite och enkelt kan göra så mycket och speciellt :)

2008-04-14 @ 09:01:00
Postat av: ÅM

Så roligt att det blev en toppenhelg trots allt! Du hade ju dina tvivel... ;O)

2008-04-14 @ 10:14:03
URL: http://www.ronnvik.blogspot.com
Postat av: Lina

Mor: Pojkarna fastnade aldrig på bild ;)

2008-04-14 @ 23:59:42
URL: http://anill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0