Bra helg

Vilken bra helg jag har haft! Fredagen tillbringades med älskade Ida och mamma Mona. Vi åt kubansk mat, drack mojitos och vin. Åkte tunnelbana till söder och efter att ha sett Vikingbaren och utsidan på Marie Laveau skulle jag ut till Kallhäll. När jag kommer till centralen inser jag att det är på tok för sent att hämta ut min packning som jag låst in. Jag missar precis pendeln och lyckades lista ut att nästkommande inte skulle ha anslutningsbuss ut till min sängplats. Det hela slutade med att jag hamnade på Ida och Monas hotellrum på en gratis (!) extrasäng.

Gårdagen spenderades på stan med mina roomies och jag shoppade alldeles för mycket för mitt eget bästa. Ingen höstjacka dock, som stod på prio ett. Jag hämtade ut min inlåsta väska, gjorde mig i ordning och åkte till Enskede där jag tillbringade kvällen. En väldigt bra kväll vill jag summera det som!

Idag har jag mått lite illa, åkt hem, haft traditionsfika med Ypsilon och pratat inför drygt 50 peppade tjejer och försökt få dem att förstå att Ypsilon är det enda rätta! Nu blir det soffan resten av kvällen. Jag borde laga matlådor också, men fan vad långt bort det kändes...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0