Svårt

Det är svårt att motivera mig själv till att tentaplugga när jag i mitt undermedvetna bestämt mig för att jag ska skriva tentan i januari istället. Det är sjukt svårt. Jag tycker inte jag kan något alls och jag har inte alls tid att tentaplugga. Ikväll ska jag skriva på stipendienämndsmötet och tisdag förmiddag, torsdag- och fredagkväll och hela lördagen ska jag viga åt Lussegasken. Finns det någon tid till tentaplugg? Nej.

Men jag ska göra mitt bästa. Om en vecka ska jag sitta på Gimogatan och verkligen försöka få jullov. Nu ser det bara väldigt mörkt ut. Jag är helt enkelt för engagerad i annat och mina studier har blivit alltför lidande. Från nästa termin blir det äntligen ändring på det!

Vet ni hur mycket jag har grämt mig själv inför det här eventuella beslutet? Inför att jag faktiskt kanske inte ska få något jullov. Att jag ska sitta med näsan i böckerna hemma på Odlarvägen hela julen. Kul jul. Det värsta är ju att det ses som en skam att blanka. Att det faktiskt inte är något man gör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0