Ogilla

Jag vet, det värsta som finns är att läsa andras klagomål och gnäll om det är obefogat. Nu tycker jag att jag inte gnäller särskilt ofta, så idag kommer världens rivinlägg och sedan ska jag inte gnälla på länge - jag lovar! Jag brukar alltid tänka att de finns folk som har det värre och att jag faktiskt har det himla bra. Sedan så vill så gärna ha en positiv ton i min blogg, men ibland finns det inte nog med engagemang till det. 

Det blev lite sömn i natt. På tok för lite för att jag skulle känna att dagen skulle börja bra. Stressade iväg till sokraten, fick ingen fråga (pjuh) och sedan hem efter 9 för att hämta matlådan som jag glömde/inte hann göra innan sokraten började kvart över 8. Sedan gick jag tillbaka till Eko för att läsa på till torsdagens immaterialrättsseminarium som ska vara klart imorgon kl 12 för vidare diskussion via nätet och sedan en "slutdiskussion" på torsdag. När jag läst igenom inser jag att jag glömt nya konkurrenslagen och marknadsföringslagen hemma så det var bara att pallra sig hem igen. Tur jag bor nära! Och en och en halv timma som jag skulle ägna mig åt att börja med semiariet gick i stöpet och jag fick ingenting gjort.

Kl halv 11 hade vi basgruppsmöte inför dagens seminarium, sedan lunch och därefter immaterialrättsseminarium. Tack gode gud för vikarier som är bra!

Seminariet slutade 15 och sedan återgick jag till fullständigt ofärdiga immaterialrättsseminariet. Hade läst uppgiften och oväsentliga rättsfall som inte gav något alls. Kl 17 hade vi basgruppsmöte igen och skulle skriva ett lösningsförslag. Jojo, det går ju super när ingen är riktigt påläst på grund av tisbrist. 2 och en halv timme senare klappar vi ihop och går hem. Jag är så himla glad för min basgrupp för jag tror inte jag kan ha hamnat i någon bättre under den här terminen. Känns redan vemodigt att vi måste byta efter halva terminen. Alla är verkligen pålästa (undantagsfall från idag och imorgon då) och tillför något. KUL! (se i det negativa hittar jag allt lite positivt! +-poäng till mig)

Så, nu är jag hemma efter en hel dag på Eko. Jag försöker totalt koppla bort att jag har ett sakrättsseminarium som ska vara klart imorgon kl 8 som jag har inte ens börjat på det än och till det ska det läsas ungefär 120 sidor i Håstads sakrätt.

Hade jag någonsin tvekat om jag ville bli jurist eller inte så skulle jag hoppat av nu. Tveklöst.

Det hjälper inte att vara negativ, eller att tycka synd om sig själv, eller att lätta på hjärtat för er. Medlidande gör inte att det känns bättre mig, för det är inte det jag vill ha. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig - för jag har det ju ändå bra! Men nu är det som det är och idag är ingen bra dag helt enkelt.

Imorgon tar jag nya tag, kommer helt oförberedd till sakrättsseminariet och sedan ska jag läsa på som satan i helgen. Efter 7 dagar ligger jag redan efter och det bådar inte gott. Men efter helgen är jag åter på benen igen!

Så, lite sakrätt på det här då och middag samtidigt. Regeln "aldrig äta efter kl 19" kastar jag all världens väg!

Kommentarer
Postat av: Maria

Kraaaam! Bryt ihop och kom igen bara...

2009-09-08 @ 21:18:09
URL: http://mejan.blogg.se/
Postat av: pappsen

Tjena,

det finns bara möjligheter som alltid går att förverkliga.

Möjligheterna ger alltid bekräftelser och styrka till att gå starkt vidare.

Kramisar

Pappsen

2009-09-09 @ 11:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0