Tid

Stoppa tiden, någon?

Har hunnit med en sokrat, förberett för morgondagens sokrat, förberedelse för onsdagens sakrättsseminarium och en genusföreläsning som var allt annat än givande. Men fortfarande står jag upp över öronen med en massa måsten.

Har just beställt ett nytt fryskåp för så mycket pengar så mitt konto ligger ungefär på minus. Genast blev livet mycket roligare. Tacka gudarna för att jag lever as-snålt numer.

Pappa, Elin och Fanny sitter på planet till Sydamerika. Ni ser vad jag borde tycka att livet är underbart just nu. Jag får min semester på jullovet, men säkert ska jag väl jobba ungefär halva lovet för att ha råd att leva nästa termin.

Nu har Ida lämnat bilen, fel bil i och för sig men jag klar mig. Hur dumt det är låter så är det "skönt" att se att någon annan är minst lika deppig som en själv. Det här mörkret (plus allt annat så klart) tar ju musten ur en!!

Kl 18.30 ska jag köra bil till Ekeby, träna som fan och slippa cykla hem i mörkret. Sedan önskar jag bara att det skulle bli måndagen den 14:e december kl 13 så jag får leva livet någon gång. Eller ge mig mer tid helt enkelt. Eller ett botemedel mot höstdepression.


Kommentarer
Postat av: ida b

Håller med dig gumman. Vi får ta en deppardag tillsamman. :)

2009-10-26 @ 17:33:37
Postat av: Anna

Massa kramar! Efter regn kommer solsken!

2009-10-26 @ 19:41:23
URL: http://norrlandsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0