PM-dagen

Idag är det inlämning av PM, i både pappersform och elektronisk form. Den elektroniska fixar jag härifrån Stensele, men den i pappersform ska Frida så snällt lämna in till mig. Finslipar på det sista och sedan ska jag maila iväg det. Det är den här stunden som är den värsta, just innan inlämning.

Jag tror jag ska önska mig en korrekturläsare som är en hejjare på svenska i julklapp och som är van vid ord som således, härav, icke/ej, föreligga, härom, torde. Ni förstår... Så länge språket klingar fint så dras inte poängen ner nämnvärt har jag en känsla av, fastän innehållet är dåligt, för det är väldigt mycket snack om språket, tydning etc av lärarna.

Men så skönt att det snart är över. All ångest kommer släppa så fort jag tryckt på "skicka". Den 24/4 får vi besked, och då återkommer ångesten i en rask takt tills resultatet har nått mig. Antingen blir jag nöjd eller så blir jag inte det helt enkelt. Återstår att se, men fram till den 24:e ska jag inte ha någon ångest alls. Det är bara att släppa det från och med att jag tryckt på "skicka".

08.50 är min deadline hos Frida som ska lämna in det innan 10.00 på Riddartorget.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste tipsa dig om en superbra sida. Freestreet heter den.



Få presentkort på Nelly eller inte välja själv.



Gå in här helt gratis Har just nu en supertävling där alla kan vinna. Sägs om 500 på valfritt ställe



http://www.freestreet.se/?r=135



Finns även dem mest kända sidan Gratis Bio samla poäng och få hemm massa snygga prylar ävben där helt gratis



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=48441

2009-03-30 @ 18:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0