Veckans plan

Skola - Mina 8 timmarsdagar ska jag försöka hålla mig till, mest för att vi har en stor hög med kurslitteratur som vi måste traggla oss igenom. Kring 50 sidor per dag behöver jag läsa om jag ska ta mig igenom allt innan tentaperioden. Föreläsningar måndag och onsdag och seminarier tisdag och torsdag. Fredag har jag inget på schemat så då blir det JB hela dagen. Mitt PM ska lämnas in den 23:e februari så får jag tid i veckan ska jag börja titta på det.

Träning - 4 pass i veckan, det borde jag hinna med. Förra terminen när jag tränade så pluggade jag inte alls lika länge och lika effektivt som nu så det blir lite tajtare om tid, men det ska gå. Måndag och lördag är bestämt än så länge. Mitt favoritpass på Ekeby på tisdagar är tyvärr borta, för där är det en bulle i ugnen.

Hälsa - Jag fortsätter med att försöka förbättra min sömn och nu ska jag ju kliva upp i en och samma tid den här veckan; 07.30. Fast egentligen funderar jag på att ändra till 08.00, för det ska ju åtminstone finnas en chans i världen att jag ska kunna klara av det.

Övrigt - SnöYra på Norrlands på fredag. Anna har bytt nation och är medlem i Norrlands hon med. Smålands är ju ingen höjdare till nation så länge de inte har Veronica Maggio där. Jag ska söka till Ypsilons styrelse för halva gänget har varit på mig och tycker att jag ska göra det. Jag gillar ju allihopa skarpt (de är ju norrlänningar) så det är klart jag ska ställa upp och söka. Ska bara försöka klura ihop en bra ansökan.
Bettys "Varken mer eller mindre, bara 25"- fest. På lördag blir hon alltså 25 år och självklart kommer jag att infinna mig på hennes fest. Känslan för festen är: Spanskt inslag av tjurfäktning och glatt humör. Klädseln ska överensstämma och jag och Anna försöker knåpa ihop något bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0