Think outside the box

Det var nog kvällens tips i Top Model. Det är så himla bra!

Men något som är snäppet bättre är One Tree Hill. Nu har jag avverkat hela första säsongen och går nu in i andra. Det var en enkel match det här. Jag hade gärna sett första avsnittet på andra säsongen ikväll, men inte det. Jag har ju lovat mig själv att sova tidigt och nog ska jag väl kunna ordna det tycker jag.

Kring sex knackade det på dörren och det är inte ofta jag får oväntat besök. Det har nog aldrig hänt tidigare om jag inte missminner mig. Självklart var det ingen annan än Anna som kom och hälsade på en liten sväng. Jag fick en alldeles underbar present av henne från Thailand. Den ska jag använda jämt! Mjukt och skön och den passar mig perfekt. Hon kom även med rouget som jag beställt med henne från Lancôme och imorgon kommer mascaran från samma märke. Lovely! Rouget är alldeles underbart och det luktar till och med Anna (yes, hon har ett likadant).



Annars har det inte blivit många knop ikväll. Jag hade tänkt slå på stort med att baka, men ångrade mig i sista stund. Sedan har jag funderat fram och åter om jag ska åka till Norrköping redan på fredag och missa Bond-festen på fredagkväll eller om jag går på Bond Reunion och åker till Norrköping på lördag förmiddag. Jag har fortfarande inte bestämt mig, men jag har ju ännu några dagar på mig att vela innan jag kommer fram till ett beslut.

Nä, nu ska jag blogga färdigt här och sedan kika runt och läsa alla andras bloggar innan jag kryper i säng. Imorgon är det ju torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0