Stressigt

Idag har det varit stressigt, eller mestadels efter basgruppsmötet och innan gymmet. Tio över fyra gick jag ut ur grupprummet och strax innan tio i fem var jag inne på Friskis (senast tio i måste man vara där för att behålla sin bokade plats). Emellan det hann jag träffa Anna från Ypsilon som läser T6 och få lite tips på hur man skriver en rättsfallsanalys och vad jag ska tänka på, stöta på Betty och ta en rask promenad hem tillsammans (vi bor ju nästan grannar), byta om och cykla iväg igen. Men jag hann och tur var väl det för det var smockfullt på passet ikväll! KUL!

Jag är dock less på hostan jag har. Träningen hade gått mycket bättre om jag inte fick mina hostattacker mellan varven. Snart har jag hostat i 2 veckor och det är ju bara hosta. Jag blir less, men jag ska inte gnälla för det finns det som har det värre.

Har hunnit med att surra i telefonen en massa idag med både Linda och Jennie. Alltid lika trevligt att uppdatera sig :-)

Nu måste jag ta tag i städningen. Det går som dåligt på den fronten men nu får jag ju snart besök så det är dags att jag kommer igång nu på en gång!

Jag och Frida tryckte i oss en semla idag. Supergott! Det lär bli en, eller två, eller minst tre till innan det är dags för semmeldagen. MUMS!

Nä, städning var det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0