Myshelg

Igår var det som sagt mammas födelsedag. Det firades med en massa god mat, smaskigheter och så tårta så klart! Hon och Reidar fick födelsedagspresenter av jag och Fanny och jag tror nog att de tycker att de fick väldigt bra presenter i år :-)

Det blev en liten favorit i repris sedan trettondagsmiddagen med det vi tyckte var som godast och sedan la vi till lite annan mat. Supergott!! Och för Fanny var ju allting nytt :-)



Melodifestivalen på det med en massa godis och chips och vad ska man säga? Jag tycker inte det var bra alls. Jag förstår inte hur det svenska folket röstar? Jag ska i och för sig inte klaga eftersom jag själv inte röstade, men ändå. Man börjar ju fundera...

_

Idag har jag fått massage av Fanny innan hon åkte tillbaka till Västerås. Så himla härligt! Sedan åkte vi till Vällingby och gick i affärer. Jag hittade äntligen en väska och jag är supernöjd! Till och med lagboken ryms i den! Bilder kommer senare.

Åkte tillbaka till Uppsala nu ikväll och det är alltid lika trist. Kånkades på nästan lika mycket grejer som i fredags så går jag till cykeln och ska låsa upp den, men det går inte. Alltså, min fina cykel sitter fast i det svindyra låset på stationen. Tur för Clas Ohlson att de inte hade öppet när jag kom hit. Men imorgon ska de får höra ett och annat! Ett nytt lås ska jag ha, som fungerar!!! Frågan är bara hur jag ska få upp låset? Bra fråga, men det överlämnar jag till Clas Ohlson. Cykeln står då där den står och det är skönt att veta.

Jag borde städa här hemma, det ser ut som ett enda stort bombnedslag. Jag vet inte när det har hunnit bli så här stökigt? Det måste ha varit hustomtarna i helgen som har stökat till och letat upp dammråttor ifrån källaren.

Förresten, mamma tackar och hälsar tillbaka Luspnäset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0