Annas goda mat

Anna kom hem till mig och lagade god mat - vegburgare med gott tillbehör. Nu du Elin! ;-) Men nej, jag blir inte vegetarian för det...



Annars har vi bara myst ikväll med en tv-kväll. Halv åtta hos mig, Det okända och nu en ny serie på TV4 som jag inte riktigt minns vad den heter. Lie to me, har jag för mig.

Jag tror faktiskt det blir sängen snart. Vi är båda sjukt trötta och hela morgondagen kommer ta musten ur mig. Först seminarium, sedan basgruppsmöte och därefter föreläsning. Jag gillar inte de två manliga i min basgrupp och att jag ska behöva tillbringa nästan hela dagen med den - det bådar inte gott. Inget illa menat, men när man har helt olika åsikter om allt, så är det svårt att få det att fungera och ska jag vara ärlig så tror jag det är ömsesidigt. Jag vet, jag är inte lätt alla gånger :-) Speciellt eftersom jag gillar att diskutera och blir triggad av deras dåliga diskussioner, haha.

Nej, riktigt så illa är det så klart inte, men det kommer bli en tung dag, det känner jag på mig!

Ps, Storuman är en enda stor svartsjukeby och jag står bara bredvid och skrattar åt alltihopa. Helt ärligt tycker jag synd om dem som måste bygga allt på svartsjuka/avundsjuka. Ack, vilket tragiskt liv! Men de verkar inte veta bättre för sitt eget bästa?


Kommentarer
Postat av: ÅM

Har jag missat nått svartsjukedrama nu igen ;o) Du måste uppdatera mig =)Ha en bra dag, trots Puckade killar( fick höra det av lilla M att killar är bara puckade :-))

2009-02-26 @ 07:23:13
URL: http://ronnvik.blogspot.com
Postat av: Elin

De såg riktigt goda ut de där burgarna. ;)

Å du har så rätt...svartsjuka/avundsjuka är Storuman i ett nötskal!

2009-02-26 @ 09:12:44
Postat av: Maria

Tror inte det gäller bara Storuman, på små orter med begränsat utbud på den potensiella äktenskaps/hångel/sex-marknaden blir det nog lätt intriger... Alla känner alla och de flesta har på något sätt haft ihop det med alla =) Märks inte alls på samma sätt på ett större ställe!

2009-02-26 @ 10:18:15
URL: http://mejan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0