Föreningskväll

Oj, vad kul jag hade! :-) Sittningen var bra, god mat (så klart) och god dricka. Alla vi svassade runt i strandiga sommarkläder och låtsades att vi var på en sandstrand i Söderhavet. Tre olika lekar lekte vi. Först en "gissa låten"-lek, sedan "Hela havet stormar" som jag självklart vann, och sedan "Limbo". Den vann jag inte, men det var nära på. Jag var inte så vig som jag trodde...

Efter vi städat bort och dansat så gick vidare till GH som hade 04-släpp. Jag har turen att gå in med Martina på hennes KK-kort. Man går före i kön och får ta med sig en kompis gratis. Tror ni jag också vill ha ett sånt kort? Ja, ja, ja, ja, ja.

Efterfest på 24:an på Studentvägen i bastun, men jag orkade inte med det så jag cyklade hem istället. Kom hem halv 4 helnöjd och somnade på en gång. Skönt!

Tog en liten sovmorgon imorse. Hade ju tänkt hinna träna kl 10.30, men jag försov mig till det. Får bli 14.30 istället. Nu ska jag sätta mig och plugga lite, eller ja renskriva rättare sagt. Det är mitt helgsgöra och denna gång ska jag komma ikapp med allt! Så skönt det skulle vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0