TV-kväll

Först Ensam Mamma Söker på kanal3. Kärlek är ju för underbart! Det finns nog inget bättre än att vara kär. Eller att vara kär och få kärlek tillbaka så klart. Det är så fint. Jag längtar tills jag blir upp över öronen förälskad i någon, även fast jag faktiskt trivs rätt bra med singellivet. Jag får ju bestämma allt helt själv och göra precis som jag vill. Men fick jag välja är nog kärlek bättre, så länge det är kärlek.
 
Wallanderfilmen på TV4 var bra! Jag satt som klistrad framför TV:n hela tiden. Toppen! Jag gillar svenska filmer, även fast säkert hälften av Sveriges befolkning säkert spyr åt dem. Men det gör inte jag.. Jag drar dock inte alla över samma kam och tycker att alla är bra, men Beck och Wallander går alltid hem.

Har haft lite ont i huvudet hela kvällen så nu kvällar jag och hoppas att jag för en gång skulle kan få sova hela natten utan att jag vaknar upp kring 4-5 snåret. I exakt 2 veckor har jag inte fått sova en hel natt. Nu börjar jag vara trött på det här.

Nu ska jag sova ända tills klockan ringer kl 7.00, hoppas jag...

Kommentarer
Postat av: Ida B

kanske ska skriva något också. :) Visst var ensam mamma bra??? Jag grät... Jag var lite konstigt igår efter att familen åkt. :/

2008-11-24 @ 09:19:44
Postat av: Lina

Ida B:

JA! Det var bra! Jag blev så himla glad för det är så fint med kärlek! Jag förstår hur du känner, jag vet ju själv hur det var när jag åkte från Storuman.. Man blir så sentimental och kan gråta för lite och ingenting.

2008-11-24 @ 09:26:29
URL: http://anill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0