Skridskor, palt, frisyr och Maria-besök

En kort summering av dagens alla händelser. Jag är ju en tidsoptimist utan dess like vissa dagar så någon tolkning hann jag tyvärr inte med. En fika med Jennie på Akkan och sedan for vi iväg på Systemet och inhandlade alkohol. Sedan blev det dags för skridskoåkning och jag snörade på mig skrillorna och hoppade ut på isen. Jag har inte stått på skridskor sedan Gud vet när, men fy fan kul det var! Jag skulle alla gånger göra om det imorgon också. Sjukt roligt! Jag, Linda och 2 av hennes pärlor var där + en massa andra "stora" pojkar. Att jag var sämst på att åka skridskor var ju ingen snack om saken, men jag tror nog Linda kom på en god andraplats ;-)

Redo för en sväng på isen


Crazy?


Mina första "steg" på isen. Vingligt!


Här är jag visst väldigt nöjd


In action


Här försöker jag visst att flyga samtidigt


Supernöjd (och stolt) med (över) mig själv!


Jag och kompanjonen


Jag ramlade bara 1 enda gång och det var när jag och L var i en närkamp. Det är svårt att hålla reda på skridskorna, klubban och sedan pucken mitt i alltihopa.

Jag åkte tills jag blev less och sedan blev det att kila hemåt för att svira om och sedan upp till Storuman igen för att bli bjuden på palt hos Jennie. Smaskens! Sedan fick vi alla tre paltkoma och slockade i sofforna när vi egentligen skulle se på Iron Man. Tillslut gick koman över och Jennie pysslade med mitt hår inför imorgon. Underbart, då slipper jag ordna det själv!

Därefter blev det besök hos Maria med tjejer en sväng. Trevligt med lite surr. Det blir ju så långt mellan gångerna. Jag blev uppdaterad även om fredagens bravader..

Nä, en helt underbar tisdag helt enkelt, även fast jag inte hann med allt jag hade tänkt. Men på fredag ska jag rida!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Hej hopp vilken isprinsessa du är då.... kul att se dig i den skyddsmunderingen... kan nog va bra att ha..hihi

kramar pappsen

2008-12-30 @ 23:45:50
Postat av: Fanny

Jag har ridit TVÅ hästar idag, de du! ;)

2008-12-31 @ 14:26:16
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0