Guldfisken Stig-Ola

För att fira vår PM-inlämning åt jag och Anna på Stocken och sedan gick vi en sväng på stan. Jag skulle köpa en adventsstjärna och tomtar till mitt pepparkakshus och Anna skulle köpa kulor. Det slutar med att vi står på Fyris Zoo och Anna köper en guldfisk som vi döper till Stig-Ola, eller Stickan. Här nedan håller han på att acklimatisera sig, eller implementeras som Anna så fint uttryckte det.



Snacka om impulsköp! Detta är nog det galnaste vi har gjort hittills, men det var för att fira PM:et. Numer är Anna alltså sambo med Stig-Ola "Stickan" Franzén. Lättskött är han också. Man kan tydligen lämna honom utan mat en hel helg! Enligt kassörskan så dör de flesta fiskarna i Sverige för att man matar dem för mycket.

Han var lite stressad när han kom till den nya miljön, guldfiskskålen från Stckhm. Det var där resan började eftersom skålen inhandlades före guldfisken. Men Stickan var billig, han kostade bara en 50-lapp.

Gissa vem som är gudmor? Jag ska köpa en växt åt honom så han har något att gömma sig bakom.

Någon stjärna fick jag inte med mig hem, utan de verkar vara slut i hela stan. Typiskt!


Kommentarer
Postat av: Stannapanna

Ha ha ha jag bor också med en STIG-OLA ;-) Men han kallas Stigge Stress , kanske lilla firren skulle kallas också ;-)) Våra firrar hette Genius, plutten, skrutten och jesus !

2008-12-01 @ 20:55:05
URL: http://ludvigssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0