En lördag med några måsten och lite annat kul

Idag är det lördag och jag brukar vara ledig då, men inte idag. Jag har tvättat och städat för fullt nu på morgonen, men fortfarande är jag inte klar, och strax ska jag iväg och träna på Väderkvarn. Senare ska jag och Ida ses och jag ska även hinna med att plugga för det måste jag. Betty sitter på Eko idag så jag drar nog med mig Anna och traskar dit och pluggar med henne där. Bra drivkraft!

Ikväll är det Julyra med Ypsilon. Det kommer bli så himla kul! Vi ska först ses på Studentvägen och sedan gå vidare till Norrlands tillsammans. Jag ser framemot det och det kommer förgylla min vardag lite extra nu i tentatider! Fruktansvärt kul ska vi ha!

Ska göra mig i ordning för gymmet nu och cykla iväg dit. Sedan hem och duscha och göra mig i ordning inför dagen. Jag vet fortfarande inte hur jag ska lägga upp allt, men jag får väl ta dagen lite som den kommer kanske och inse att jag inte kommer hinna plugga de minst 8 timmar som jag egentligen borde behöva. Jag får ta igen det till veckan och plugga från morgon till kväll! Det är så mycket som jag skulle behöva läsa på...

Ha en bra lördag allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0