Andra advent

Jag vaknade upp imorse strax efter åtta och hann bara dra på mig morgonrocken innan Anna knackade på dörren. Eftersom min lägenhet inte var i sitt fräschaste skick så drog jag en veva med dammsugaren medan Anna kokade gröt med mandlar, nötter och russin till mig. Vi satt och surrade en massa innan resten av tjejerna kom kring kvart över nio. Då körde vi igång med plugget och var effektiva tills halv sex förutom en lunch- och en glöggpaus. Jag har haft så fruktansvärt kul idag emellanåt, speciellt när Anna står och letar efter mandlar bland besticklådorna och sedan kliar sig i huvudet och utbrister: "Jag minns inte var de var!" och syftade på gröten som hon lagade imorse. Hon såg så förvirrad ut och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Jag vet, det låter inte alls lika kul nu.

Men bästa var nog denna:
"Imorse orkade jag bara sätta på mig ett par tights. Nu orkar jag inte ens ta av mig dem." 
Anna, när hon ska beskriva varför hon inte vill träffa han med stort H ikväll.
Tilläggas bör dock att det kan uppfattas fel, men hon propagerade på att det inte var så hon menade..

Jag är lagomt trött eftersom jag kom hem kring 2 igår från Norrlands, men pigg och fräsch i övrigt eftersom jag knappt drack något alls. Jag hade lika gärna kunnat dricka alkoholfritt. Men det var supergott julbord och jag åt tills magen stod i fyra hörn.

Har nyss tryckt i mig lite middag och ska sätta mig och plugga vidare. Jag är sjukt sugen på godis, men jag har glass i kylen som jag får gotta i mig senare ikväll. Men kl 9 ska jag ligga i sängen och se Wallander tills jag somnar. Det går inte att plugga jämt, bara nästan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0