The second and the third day

Igår var det "sportdag", men det var ingen vidare sportigt ändå. Lite lekar här och där och så vidare. Bland annat skulle vi ta oss över Fyrisån, bland det äckligaste vatten jag någonsin sett. Men så klart gjorde James Bond det med stil! Vi fick till och med ha på oss Ledar-kimonon för att vi leder! Nu har vi pimpat den med 007 och en pistol. Sweet.

For hem och gjorde mig i ordning inför kvällen och fick besök av Ida. Hon var snäll och lagade mat åt oss här och höll mig sällskap och skjutsade mig till V-dala där jag mötte upp mina lagkamrater. Vidare till Betty på förfest med en hel del olika folk, inte bara James Bond-are utan många T3:or (termin 3), som alltså nollades förra året. Sedan var det fest på Bryggan, Snerikes. Hur mycket folk som helst, billig sprit - 29 kr för en cider och bra musik. Jag hade sjukt kul!

Imorse var det grymt tungt att kliva upp, men vad gör man inte för laget? Uppdrags-dag, så vi har matat en professor, tjänat 20-kr på ett uppträdande på stan, matat en björn (Björnstad så klart), sjungit för en landshövding, etc. En massa sjuka grejer, men det har varit hur kul som helst.

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen. Måste in på stan och gå på bolaget också och vi ska träffas klockan kvart i sex så det gäller nog att rappa på lite..

"Vi är James Bond, fy fan vad vi är bra. Och alla vet ju att vi leder efter första dan."

Kommentarer
Postat av: ÅM

Vad roligt att läsa att du har kul och verkar trivas =))

2008-08-28 @ 17:15:57
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0