My new home

Än en gång slogs jag av samma underbara känsla när jag klev in i lägenheten med hela mitt flyttlass. Jag kommer älska hela stället!

Resan startade tio i 5 imorse och jag slapp köra en meter. Skönt, utan jag har bara vilat och mått gott trots den långa resan. Kring ett rullade vi in i Uppsala och GPS:en visade oss till Börjegatan. Visade Jonas runt i min lilla lägenhet och sedan började alla dessa kartonger och sopsäckar att packas in. Fort var det gjort och sedan skulle vi sätta ihop sängen. Det var ju inte det enklaste, men vi slog våra kloka huvuden ihop och efter ett telefonsamtal till morfar så stod sängen där till slut.

Nu sitter vi hos Fanny och Marcus i Västerås. Ska hämta soffan och fåtöljen plus diverse saker som ska med hem igen. Pojkarna lastar alla grejer och jag passar på att uppdatera mig på vad som händer på hemmafronten. Jag hade också velat vara hos Linda ikväll, men de var dålig tajming det också.

Men trött är jag, så jag lär stupa i säng när vi väl kommer tillbaka till Uppsala.

Nu ska jag se hur det går för flyttgrabbarna...

Take care!

Kommentarer
Postat av: Gina

Åh så spännande att flytta till ett helt nytt ställe, det är ju så kul att få börja packa upp ur alla lådor och ställa allt i ordning sen också =) Hoppas att du trivs!

2008-08-14 @ 21:45:41
URL: http://giinaa.blogg.se/
Postat av: Ida

Klart jag ska komma innan jul! Så fort du får ett schema så får du titta ut en helg när jag ska komma, tar bara sista minuten + tåg så borde det väl bli bra ?! ;)

2008-08-14 @ 22:53:30
URL: http://idaform.blogg.se/
Postat av: Anna

ja det tror jag, vad roligt..=)

hoppas du får det underbart i uppsala nu!!

2008-08-15 @ 08:55:03
URL: http://norrlandsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0