Här är jag!

Mycket har hänt sedan sist. Bland annat har min fina, fina gammelmormor gått bort.. Det gör ont i hjärtat, men hon har haft ett långt och fint liv och jag önskar att jag själv får bli 93 år och vara lika pigg som hon har varit! Begravningen är nästa fredag och jag står i valet och kvalet om att åka hem.. Men det återstår att se.

För övrigt så är jag nu en sväng hos mamma i Sthlm. Här ska jag stanna tills lördag morgon för då åker vi tillbaka till Uppsala. Ska fixa och trixa i lägenheten litegrann och sedan tänker jag umgås med Ida som är nere i Uppsala. Kul, kul!

Annars känner jag mig så grymt ensam i lägenheten. Men man vänjer sig väl vid tillvaron till slut... Jag hoppas på att datorn och TVn kan pigga upp mig lite. Radion och Rix FM är väl inte det bästa sällskapet jämt och ständigt, men det funkar. Datorn ligger då på posten och väntar på att bli uthämtad, så det ska jag göra på lördag. Sedan lovar jag er alla att jag ska bli en bättre bloggare..

På måndag är det registrering. Spännande, tycker jag!

Kommentarer
Postat av: ÅM

Trevligt att du är och hälsar på din mamma =) Tråkigt med din gammelmormor, hon fick ett långt och innehållsrikt liv. Nu får hon rå om Erika i himlen. Kram kära vän! Det känns lite tomt här i Storuman utan dig...

2008-08-21 @ 18:58:08
URL: http://ronnvik.blogspot.com
Postat av: Maria

Sötaste... hoppas ensamheten känns mindre när tv och dator kommer på plats och sen när du börjar träffa folk på skolan. Saknar dig vännen.

2008-08-22 @ 08:30:31
URL: http://mejan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0