Julbord och julbak

Jobbade en stund på morgonen och sedan drog jag med mig ÅM till hotellet och åt lite julmat. Oj vad gott det var! Jag längtar redan tills nästa julmat!

Nu ikväll efter jag hade varit i stallet så tog jag tag i julbaket. Hann avverka två saker från min lista - Rocky Road och Norbeths Jordnötsbollar (ja, just det. Läkaren Norbeth). Misslyckades lite med de senare för jag gjorde smeten lite för lös men jag tror nog att dom slinker ner i magen ändå.

Biskvier och Världens Godaste Smörkola har jag kvar att göra. Har skippat dom övriga tre bakverken. Jag hinner faktiskt inte. Imorgon någon gång innan jag börjar klockan 14 ska jag försöka ha hunnit göra dem, men det slutar nog med att jag får göra dem efter 21.30 istället.

Imorgon ska jag städa klubbrummet, rida, vara på möte, julstöka lite och sedan jobba. Så det är bäst att jag pyser i säng nu om jag ska hinna allt det där innan klockan 2 imorgon.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Stannapanna

Hej tjejen ! Kan du komma kl 18 ?Eller är det för tidigt ? Och vad vill du ha för besväret ? Du måste säga !!! Annars kan du väl ringa mig hem ... ?

2007-12-22 @ 22:37:39
URL: http://ludvigssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0