Fullspäckad helg

I fredags åkte jag till Vilhelmina på kurs. Kl 16 började jag rida för tränaren och 15 minuter senare var jag slut på, men det var bara att plåga sig en kvart till. Men det var verkligen kanonbra! Vilken häst jag har!
Sedan åkte jag hem till Emma och bjuden på god mat. Därefter bänkade vi oss framför Idol. Vilka tjejer i finalen alltså. Det kommer bli grymt! En massa surr hann vi också med men eftersom vi båda skulle upp tidigt så stöp vi i säng rätt fort.

Vi klev upp kl 7 på lördagen och jag skjutsade Emma på jobbet och for själv till stallet. Jag skulle rida kl halv nio så det gällde att vara igång. Samma sak här, helt slut på efter en kvart, men det var en väldigt givande kurs. Danskan var heller inga större svårigheter utan hon försvenskade sitt språk lite så det gick att förstå. Men jag är supernöjd och det var värt varenda krona!! Nu hoppas jag på fler gånger.

idag är det vilodag för mig och Boggan för imorgon ska vi till Lycksele på träning. Snälla Hanna skulle hjälpa mig att klippa honom för han blir ju sjöblöt av svett. Hon hann klippa halva halsen på en sida och sedan la klippmaskinen av. HUR KUL ÄR DET? Nu ser Boggi förj*vlig ut. Och jag som ska på träning imorgon. Det är så pinsamt. Jag ska nog sätta upp en lapp på ryggen där det står "Klippmaskinen gick sönder" så jag slipper förklara för alla vad som har hänt för annars lär ju alla fundera vad jagt gjort med min stackars häst. Eller så rider jag bara i höger varv för där är han ännu inte klippt.. Då slipper vi skämmas.


Kommentarer
Postat av: Emma

låter som en trevlig o mysig helg ju! =)ha en fortsatt mysig kväll!

2007-12-02 @ 22:58:22
URL: http://thabojan.blogg.se
Postat av: Maria

Men Boggan är ju alltid snyggaste killen i stan, spela roll hur han är klippt =)
Ni kanske startar en trend!!! Kram på dig.

2007-12-03 @ 09:28:05
URL: http://mejan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0