Första tävlingen för säsongen

Oj, vad nervöst det var! Men jag lyckades i varje fall hänga med på att Viktor blev 3:a i båda klasserna. Men i Pro Open blev han snuvad på andra placeringen just vid målgången.. Lite snopet när det hände just där, men det är smällar man får ta. Jag tror Viktor är nöjd ändå!

Jag börjar få vibbar av hur SM kommer att sluta. Har du också det kan du kika in här och tippa. Man kan vinna ett skoterställ från Halvarssons!
Förra gången jag tippade gick det så här:

"Söndag, 2005-05-01 Lina totalsegrare i SnoX Ranken
SnoX Rankens totalsegrare blev till slut en tjej från Stensele! Lina Sundström var den som rankat bäst under säsongens alla deltävlingar.

Lina vinner därmed storvinsten, en Driver glasfiberhjälm värd 1895 kr från PDS AB. Själv åker hon mest bakpå, och vi antar att det går undan under hennes åkturer. Antagandet bygger på att hon är tillsammans med crossåkaren Victor Stenman.

Hon berättar också att vissa av de hetaste stalltipsen har hon faktiskt fått av honom. I Sundsvalls SnoX-tävling hade hon tippat Victor som vinnare, och vann det gjorde han! Vad gör man inte för sin flickvän&

Vi gratulerar Lina och tackar samtidigt alla som lagt ner tid på att följa och ranka sina favoriter i vinterns SnoX-serie. "

Plus att jag vann en av deltävlingarna - ett underställ från Rukka!

"Måndag, 2005-03-21 Lina bäst i senaste SnoX Ranken!
Vi gratulerar Lina Sundström, Stensele, till ett Rukka Gore Windstopper underställ värt 858 kr!
Lina lyckades tippa rätt både på vinnare och andra plats i Pro Open samt spikade trean i Pro Stock i förra helgens SnoX Rank. "

Det är väl inte så konstigt att man tippar rätt när man tror på sin kärlek. Tydligen trodde ingen annan på honom, men som sagt, vad gör man inte för sin flickvän? ;)

Ps, observera datumet. Värsta överraskningspresenten 2005!

Kommentarer
Postat av: Anna Lidgren

Ellos! dom finns nog kvar, massa fina färger på dom!
skynda skynda..=)

2007-12-29 @ 21:24:17
URL: http://norrlandsanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0